Zoeken naar witte pigmentvlekken

witte pigmentvlekken
Vitiligo: witte vlekken op je huid Gezondheidsnet.
Vitiligo: witte vlekken op je huid. Auto-immuunziekte waarbij pigment ontbreekt. Remco Faasen Gepubliceerd: 03-04-2013 Gewijzigd op: 08-12-2016. Waarschijnlijk ben je wel eens iemand tegen het lijf gelopen met melkwitte vlekken op bijvoorbeeld de handen. Die vlekken zijn het gevolg van een chronische huidziekte waarbij pigment ontbreekt: vitiligo.
pigmentvlekken
Pigmentstoornissen Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.
Behandeling van post inflammatoire hyperpigmentatie PIH is niet noodzakelijk, maar de huidtherapeut kan storende pigmentvlekken behandelen met chemische peelings of licht en lasertherapie. In verband met een verhoogd risico op pigmentverschuivingen in de omliggende huid is een donkere huid is lastiger te behandelen dan een lichte huid. Behandeling van vitiligo is niet noodzakelijk en geeft vaak ook geen volledig herstel. In aanvulling op mogelijke behandelingen met hormooncrèmes corticosteroïden, lichttherapie PUVA en UVB en huidtransplantaties kan de huidtherapeut u helpen om met een zeer goed dekkende camouflagecrème de witte vlekken zo goed mogelijk te verbergen camouflagetherapie.
pigmentvlekken
witte vlekken op penis.
hallo ik heb sinds 2-3 maanden witte vlekken op mijn penis het doet geen pijn jeukt niet of zo maar gaat ook niet weg weet iemand wat het kan zijndurf ook niet naar een dokter te gaan uit schaamte hoop dat iemand mij meer kan vertellen.
pigmentvlekken
Pityriasis versicolor: gistvlekken in de zomer Dr. Jetske Ultee.
Pityriasis versicolor: gistvlekken in de zomer. Heb jij in de zomer last van donkere of juist lichtere vlekken van verschillende grootte op je hals, borst en/of rug? En lijken ze op pigmentvlekken, maar verdwijnen ze in de winter weer? Dan heb jij misschien wel pityriasis versicolor.
fototaart
Vitiligo.
De witte vlekken treden meestal op in gebieden die normaal gesproken donker gekleurd zijn of worden blootgesteld aan de zon, zoals het gezicht, de handruggen, tepels, oksels, navel en schaamstreek. Vitiligo in het gezicht bestaat meestal uit witte vlekken rondom de ogen en mond.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Ziekenhuis.nl relevante aanbiedingen te doen.
Witte vlekken op de huid: oorzaken van witte huidvlekjes Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Idiopathische guttata hypomelanosis: Huidziekte met vlekjes Idiopathische guttata hypomelanosis IGH is een veel voorkomende huidaandoening met onbekende oorzaak waarbij witte vle. Gele vlekken uit witte kleding verwijderen Niets is zo vervelend dan een lelijke vlek in je mooie witte kleding.
Witte vlekken op huid Gratis advies Huisartskliniek.
Naast het feit dat de witte vlekken verschillende oorzaken hebben, zien ze er ook niet hetzelfde uit. Afhankelijk van de oorzaak komen de vlekken veel voor op bijvoorbeeld de armen, het gezicht of juist de romp. Globale en mogelijke kenmerken van de witte pigmentvlekken.:
WITTE PLEKKEN OP DE HUID huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
Andere aandoeningen met witte vlekken. Bij confettihuid ontstaan er in de loop der jaren talloze witte plekjes op de huid, met name op de aan zonlicht blootgestelde huid aan armen en benen. De uitgebreidheid van de confettihuid is afhankelijk van de hoeveelheid schade door de zon: hoe meer zonblootstelling in het verleden, hoe meer confettiplekjes!
Huidconsult.
Witte vlekken lichaam. U heeft gekozen: Bijna hele lichaam, witte vlekken. Er zijn witte grillige vlekken, die niet bruin kleuren in de zon. Er is geen schilfering. Grootte kan varieren van 1cm tot wel tien centimeter. De vlekken kunnen overal voorkomen.

Contacteer ons