Op zoek naar witte pigmentvlekken?

witte pigmentvlekken
Witte vlekjes op je huid Huid Furrow. arrow. circle. meta-comments. meta-date. meta-heart. meta-tag. navigation. play. quote. social-facebook. social-instagram. social-pinterest. social-twitter. socia
Het is totaal onschuldig en de kleine, witte vlekjes zie je vaak op terug op je armen en benen. Bij hypomelanosis guttata is er sprake van ronde, witte vlekjes op je huid, die meestal niet groter zijn dan een paar millimeter.
vlekken in gezicht
Vitiligo: witte vlekken op je huid Gezondheidsnet.
Vitiligo: witte vlekken op je huid. Auto-immuunziekte waarbij pigment ontbreekt. Remco Faasen Gepubliceerd: 03-04-2013 Gewijzigd op: 08-12-2016. Waarschijnlijk ben je wel eens iemand tegen het lijf gelopen met melkwitte vlekken op bijvoorbeeld de handen. Die vlekken zijn het gevolg van een chronische huidziekte waarbij pigment ontbreekt: vitiligo.
bezwaar woz
Pityriasis Versicolor gistvlekken Dr. Jetske Ultee.
Pityriasis Versicolor gistvlekken. Heb jij in de zomer last van donkere of juist lichtere vlekken van verschillende grootte op je hals, borst en/of rug? En lijken ze op pigmentvlekken maar verdwijnen ze in de winter weer? Dan heb jij misschien wel Pityriasis Versicolor.
pigmentvlekken
Witte vlekken op huid Gratis advies Huisartskliniek.
Witte vlekken op huid: kenmerken. Naast het feit dat de witte vlekken verschillende oorzaken hebben, zien ze er ook niet hetzelfde uit. Afhankelijk van de oorzaak komen de vlekken veel voor op bijvoorbeeld de armen, het gezicht of juist de romp. Globale en mogelijke kenmerken van de witte pigmentvlekken.:
dymo labelwriter 450
Witte vlekken op de huid, schimmelinfectie of niet? Forum Dermatologie Ziekenhuis.nl.
Na ongeveer een half jaar zijn de vlekjes verdwenen en zijn ze ook niet meer teruggekomen. Dus als ik nu weer witte vlekjes ziet dan smeer ik er gewoon baby olie of vaseline op en vermijd douchen met zeephiervoor gebruik ik wasgel.
LIF / Witte vlekken op gebruinde huid. forum.fok.nl.
Als ik wat bruiner wordt krijg ik op verschillende plekken op mn lichaam van die witte vlekjes. Het zijn er bij mij in een paar jaar wat meer geworden, bij mij zijn het gewoon pigmentvlekken waar je niks aan kan doen.
Idiopathische gutatte hypomelanose Huidarts.com.
We zien meerdere kleine ronde scherp begrensde porcelein-witte vlekjes waarvan de grootte wisselt van 0.2 mm tot 6.0 mm onregelmatige verspreid op de voorzijde van de armen en benen. Als je een typische vlek onder een vergrootglas bekijkt, blijken de huidlijnen te zijn verdwenen. Opvallend is dat de vlekjes niet samenvloeien tot één grote witte vlek; dit is dus het grote onderscheid met vitiligo.
Pityriasis versicolor patientenfolder.
Over het algemeen zullen de bleke vlekken in de loop van de zomer of na circa een half jaar toch weer spontaan verdwijnen. Indien de witte vlekken toch zichtbaar blijven, kan een zonnebank kuur soms effectief zijn om het pigment weer te laten terugkeren in de witte plekken.
Huidconsult.
Witte vlekken lichaam. U heeft gekozen: Bijna hele lichaam, witte vlekken. Er zijn witte grillige vlekken, die niet bruin kleuren in de zon. Er is geen schilfering. Grootte kan varieren van 1cm tot wel tien centimeter. De vlekken kunnen overal voorkomen.
Vitiligo.
De witte vlekken treden meestal op in gebieden die normaal gesproken donker gekleurd zijn of worden blootgesteld aan de zon, zoals het gezicht, de handruggen, tepels, oksels, navel en schaamstreek. Vitiligo in het gezicht bestaat meestal uit witte vlekken rondom de ogen en mond.

Contacteer ons