Zoeken naar witte pigmentvlek

witte pigmentvlek
Vitiligo: witte vlekken op je huid Gezondheidsnet.
Vitiligo: witte vlekken op je huid. Auto-immuunziekte waarbij pigment ontbreekt. Remco Faasen Gepubliceerd: 03-04-2013 Gewijzigd op: 08-12-2016. Waarschijnlijk ben je wel eens iemand tegen het lijf gelopen met melkwitte vlekken op bijvoorbeeld de handen. Die vlekken zijn het gevolg van een chronische huidziekte waarbij pigment ontbreekt: vitiligo.
huet training
Witte vlekken op de huid. Klachten, behandeling en tips.
Van die vage witte vlekken op de wangen. Ook op de armen komen ze regelmatig voor. Bij de eerste zonnestralen vallen ze extra op, omdat de omliggende huid bruin wordt en de witte vlekken minder snel mee kleuren. Wat is het?
oozoo horloge
Kleine witte vlekjes op de huid: wat is dat?
De witte pigmentvlekken zijn in de winter in de meeste gevallen een stuk minder zichtbaar. Wanneer de zon gaat schijnen worden de vlekjes opeens zichtbaar. Veel mensen storen zich aan deze witte vlekken en vragen zich af wat het precies is.
Taxi Vlaardingen
WITTE PLEKKEN OP DE HUID huidinfo.nl uitleg van de dermatoloog.
Andere aandoeningen met witte vlekken. Bij confettihuid ontstaan er in de loop der jaren talloze witte plekjes op de huid, met name op de aan zonlicht blootgestelde huid aan armen en benen. De uitgebreidheid van de confettihuid is afhankelijk van de hoeveelheid schade door de zon: hoe meer zonblootstelling in het verleden, hoe meer confettiplekjes!
blussers
Wat doen die witte vlekken daar opeens? Huidhuis.
Mijn ouders schrokken er wel even van, maar helpen me te accepteren dat het nou eenmaal zo is. Ze herinneren mij eraan dat de witte vlekken op mijn lichte huid niet zo snel opvallen. Ook weet ik dat ze mij steunen wanneer ik mij wil laten behandelen als de vlekken erger worden.
Witte vlekken op de huid, schimmelinfectie of niet? Forum Dermatologie Ziekenhuis.nl.
Dus als ik nu weer witte vlekjes ziet dan smeer ik er gewoon baby olie of vaseline op en vermijd douchen met zeephiervoor gebruik ik wasgel. Ik hoop dat je er iets aan hebtwant, ik weet dat het er niet mooi uit kan zien. Geplaatst op 06-04-2005 230758.: Ik las jouw probleem op www.ziekenhuis.nl en ik heb hetzelfde. Vorig jaar zomer kreeg ik een plek op mijn schouderblad, die niet meekleurde. Nu is een groot gedeelte van mijn bovenrug gevlekt en het staat inderdaad niet mooi. In eerste instantie denkt men aan een pigmentvlek maar de huid ziet er iet wat droog uit.
Idiopathische gutatte hypomelanose Huidarts.com.
We zien meerdere kleine ronde scherp begrensde porcelein-witte vlekjes waarvan de grootte wisselt van 0.2 mm tot 6.0 mm onregelmatige verspreid op de voorzijde van de armen en benen. Als je een typische vlek onder een vergrootglas bekijkt, blijken de huidlijnen te zijn verdwenen. Opvallend is dat de vlekjes niet samenvloeien tot één grote witte vlek; dit is dus het grote onderscheid met vitiligo.
Pityriasis versicolor: gistvlekken in de zomer Dr. Jetske Ultee.
Pityriasis versicolor is heel eenvoudig te herkennen: vlekjes op een witte huid zijn ze donker; op een gebruinde huid zijn de vlekken juist licht op de hals, de borst en de rug, maar vaak ook in het gezicht, de armen en de benen.
Witte vlekken op huid Gratis advies Huisartskliniek.
Het is een regelmatig voorkomende huidaandoening, witte vlekken op de huid. Om te beginnen is er een onderscheid tussen echte witte vlekken ongepigmenteerd en lichtere vlekken op de huid. Het kan gaan om hele kleine vlekjes, of iets grotere vlekken.
Witte vlekjes op je huid Huid Furrow. arrow. circle. meta-comments. meta-date. meta-heart. meta-tag. navigation. play. quote. social-facebook. social-instagram. social-pinterest. social-twitter. socia
Het is totaal onschuldig en de kleine, witte vlekjes zie je vaak op terug op je armen en benen. Bij hypomelanosis guttata is er sprake van ronde, witte vlekjes op je huid, die meestal niet groter zijn dan een paar millimeter.

Contacteer ons