Resultaten voor pigmentvlekken rug

pigmentvlekken rug
Pigmentvlekken Aandoeningen Gezondheidsplein.nl.
Preventie van pigmentvlekken. Je kunt beter niet wachten tot er pigmentvlekken zijn ontstaan, maar al vroeg aandacht besteden aan de gezondheid van je huid. Zonneschade wordt namelijk in de huid opgeslagen. In je jeugd opgelopen schade kan op latere leeftijd problemen geven.
oozoo horloge
Pityriasis versicolor patientenfolder.
Ook hierbij speelt het verschijnsel dat de aandoening meer zichtbaar wordt zodra men in de zomer gaat zonnen: de omgevende huid wordt bruin, maar de aangedane plekken blijven achter in kleur. De gisten produceren een stofje dat de aanmaak van pigment door de pigmentcellen remt.
inbouw oven
Pigmentvlekken: oorzaken, behandeling en voorkomen Mens en Gezondheid: Beauty.
Hoe ontstaan pigmentvlekken, wat kan er aan gedaan worden en hoe zijn ze te voorkomen? Pigmentvlekken, wat zijn dat? Pigmentvlekken zijn de onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen op de huid voorkomen, en dan met name op de rug van de handen en in het gezicht.
ad
Pityriasis versicolor: gistvlekken in de zomer Dr. Jetske Ultee.
Pityriasis versicolor: gistvlekken in de zomer. Heb jij in de zomer last van donkere of juist lichtere vlekken van verschillende grootte op je hals, borst en/of rug? En lijken ze op pigmentvlekken, maar verdwijnen ze in de winter weer? Dan heb jij misschien wel pityriasis versicolor.
asko wasmachine
Medi Skin Care Pigmentvlekken.
Deze vlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen en zijn afhankelijk van het huidtype donker of licht van kleur. In de meeste gevallen komen pigmentvlekken voor op lichaamsdelen die veel worden blootgesteld aan de zon, zoals het gezicht, de armen, de benen, de hals, de handen, de buik en de rug.
Witte vlekken op huid Gratis advies Huisartskliniek.
Naast het feit dat de witte vlekken verschillende oorzaken hebben, zien ze er ook niet hetzelfde uit. Afhankelijk van de oorzaak komen de vlekken veel voor op bijvoorbeeld de armen, het gezicht of juist de romp. Globale en mogelijke kenmerken van de witte pigmentvlekken.:
Pigmentvlekken verwijderen Metolijf.nl.
Je kunt pigmentvlekken voorkomen door een beschermende zonnebrandcrème zoals deze te smeren! Wat zijn pigmentvlekken? Pigmentvlekken zijn donkere vlekken op de huid. Je vindt ze vaak op de rug van de handen, het gezicht en op de rug. Pigmentvlekken ontstaan als de huid teveel wordt blootgesteld aan de zon.
Donkere vlekken op de huid overzicht met foto's' huidinfo.nl informatie van de dermatoloog.
Waarom deze folder over donkere vlekken op de huid? Er zijn veel huidaandoeningen die zich presenteren met een donkere verkleuring van de huid. Dit kunnen plekken zijn die zijn opgebouwd uit een samenklontering van pigmentcellen zoals bijvoorbeeld moedervlekken, lokale toename van pigment alléén bv.
Vitiligo: witte vlekken op je huid Gezondheidsnet.
Ben je op zoek naar informatie over een ziekte, lichamelijke klacht of psychisch probleem? Hier vind je een overzicht van de 100 meest gezochte klachten. Unieke gewrichtenkuur: alles in één product. Hoe kies ik de vibrator die bij mij past? Last van je rug of je stoel?
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.

Contacteer ons