Meer resultaten voor geschiedenis verwijderen

geschiedenis verwijderen
Hoe wis ik mijn zoekgeschiedenis? Coolblue.
Open Mozilla Firefox en klik in de rechterbovenhoek op het logo met de drie horizontale streepjes. Kies voor Geschiedenis en vervolgens voor Recente geschiedenis wissen. In het menu dat verschijnt heb je de optie om de geschiedenis van een bepaalde tijdsperiode te verwijderen.
verwijderen
Safari geschiedenis en cookies wissen in iOS iPhone/iPad appletips.
Onmiddellijk word alle verzamelde content verwijderd van je iDevice en in iCloud. Let wel, je zult nu overal opnieuw moeten inloggen en voorkeuren worden in zijn geheel verwijderd. Het is ook mogelijk om vanuit Safari alleen de geschiedenis te verwijderen.
verwijderen

Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag. Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.
verwijderen
Mijn browsegeschiedenis wissen als ik een browser afsluit.
Open rechtsboven het menu Google Chrome aanpassen en beheren. Kies Browsegegevens wissen. Selecteer welke items en van wanneer je wilt verwijderen. Klik op Browsegeschiedenis wissen. Heb je de browsegeschiedenis verwijderd? Ja, dat heb ik gedaan. Ja, dat heb ik gedaan print.
verwijderen
Google geschiedenis wissen Zo verwijder jij jouw verleden!
Zoekmachine reputatie tips. Online reputatie tips. Informatie van het internet verwijderen. Geschiedenis verwijderen van het internet. Google geschiedenis wissen. Informatie van social media verwijderen. Zoekmachine resultaten verwijderen. Google formulier uitgelegd. Smaad en laster op het internet. Notice and takedown verzoek indienen.
verwijderen
Geschiedenis verwijderen van het internet in 7 stappen!
Daarmee bouwt Google een flinke geschiedenis van elke internetgebruiker op. Met een eigen Google-account is het mogelijk om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke Google geschiedenis. Lees het volgende artikel voor een uitgebreide uitleg hoe jij jouw Google geschiedenis kan verwijderen.
verwijderen
Verwijder je hele zoek en webgeschiedenis bij Google met één klik GratisSoftware.nl.
Heb mijn google geschiedenis makkelijk kunnen wissen op mijn Android. Maar nu kan ik niet meer op internet, hahaha. Maar goed, dat maakt niet zoveel uit want ik internet liever op mijn laptop! 9 mei 2013 0925.: Bij mij staat er enkel de keuze items" verwijderen" dat dus alleen maar de dagen van één pagina verwijderd, er staat nergens een mogelijkheid alle webgeschiedenis te verwijderen.
verwijderen
Geschiedenis wissen Pctipvandedag.nl.
Klik linksboven in de menubalk op Geschiedenis. Ga naar Wis geschiedenis. Selecteer Hele geschiedenis. Bevestig door op Wis geschiedenis te klikken. Klik linksboven in de menubalk op Geschiedenis. Ga naar Recente geschiedenis verwijderen. Selecteer Alles bovenaan en vink vervolgens alle vakjes aan.

Contacteer ons