Meer resultaten voor pigmentvlek

pigmentvlek
Wat zijn pigmentvlekken en waardoor kunnen ze ontstaan? Dr. Van der Hoog.
Een pigmentvlek die ontstaat door de zon, ook wel zonnevlek genoemd, is te herkennen aan een donkere kleur. Dit is de pigmentvlek die over het algemeen het meeste voorkomt. De vlek heeft een bruine kleur die aanzienlijk donkerder is dan de normale huid.
labelprinter
Hyperpigmentatie pigmentvlekken: Eucerin.
Door de tijd die je in de zon doorbrengt te beperken, beschermende kleding te dragen en een breed spectrum aan zonnebrandmiddelen met een hoge beschermingsfactor te gebruiken bijvoorbeeld: Eucerin Sun Spray Transparent SPF 50 kun je het risico van het ontwikkelen van hyperpigmentatie verlagen en voorkomen dat bestaande pigmentvlekken erger worden.
spaar systeem
Soorten pigmentvlekken Dossier Dokterdokter.nl.
Dokterdokter.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Dokterdokter.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
Cardano
Pigmentvlekken: hoe kom je eraan en hoe kom je er vanaf? Women's' Health.
Ze doen er zo'n' 10 tot 20 jaar over om te ontwikkelen dus het kan zijn dat een pigmentvlek die je nu ziet al is veroorzaakt door de zon toen je nog een kind of puber was. Andere oorzaken van pigmentvlekken zijn de anticonceptiepil of een zwangerschap.
Pigmentvlekken in het gezicht Huidarts.com.
Pigmentvlekken worden ingedeeld in donkere of lichte witte pigmentvlekken. Verder kan het uitmaken of de pigmentvlekken sinds de geboorte of pas later in het leven is ontstaan. Ook bestaan er pigmentvlekken die steeds meer uitbreiden en pigmentvlekken die, nadat ze eenmaal ontstaan, niet meer verder groeien.
Pigmentvlekken behandelen? Van Lennep Kliniek Den Haag, Oegstgeest.
De pigmentvlek wordt sterk verhit waardoor deze hierna zal worden vernietigd. Na verloop van tijd wordt de pigmentvlek door het lichaam opgenomen en zal het verdwijnen. Er zijn gemiddeld drie tot vijf behandelingen nodig met een tussenpoos van minimaal 4 weken.
Pigmentvlekken Huid en Zorg.
Lees meer over sproeten. Café-au-lait: Een café-au-laitvlek is een koffiekleurige vlek, vandaar de naam. Deze pigmentvlek ziet eruit als een ovale, egaal licht tot donkerbruin gekleurde vlek. Deze vlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen. Lees meer over café-au-laitvlek. Advies Huid Zorg.
Pigmentvlekken Informatie en behandeling.
Soms kunnen de cellen in de war raken. Er ontstaat een opeenhoping van pigment op een bepaalde plek op het lichaam. Er ontstaat een pigmentvlek. Ook ouderdom kan een rol spelen. Een pigmentvlek die ontstaat door ouderdom worden ouderdomsvlekken genoemd.
Behandeling van oppervlakkige en diepe pigmentvlekken Huidzorg Houten.
Effect van de behandeling van oppervlakkige pigmentvlekken. In het geval van laser en lichttherapie is het effect van de behandeling afhankelijk van het contrast van de pigmentvlek met de huid. Hoe groter het contrast tussen de huid en de pigmentvlek, dus hoe donkerder de vlek en hoe lichter de huid, hoe beter het speciale licht absorbeert.
Pigmentvlekken: de kenmerken en hoe te behandelen? Biodermal.
Cremé voor het verminderen van pigmentvlekken. Er zijn verschillende cremés die beschermen tegen pigmentvlekken of de zichtbaarheid van pigmentvlekken verminderen.: Biodermal Pigmentcrème beschermt tegen huidveroudering en vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken. Biodermal Pigmentserum heeft een extra hoge concentratie werkstoffen welke de zichtbaarheid van pigmentvlekken verminderen.

Contacteer ons